m install
petlinii
nello construct

Ponta vrea o Gardă financiară în zgardă

floris

Nu mai e un secret pentru nimeni că USL a devenit principalul dușman al legalității în România. După atentatul din marțea neagră, după nenumăratele intimidări ale procurorilor și judecătorilor, a venit rândul Gărzii Financiare să fie pusă în zgardă de Ponta și apărătorii penalilor.

După două decenii de activitate antifraudă, clujeanul Marius But, comisar-șef de divizie la Garda Financiară, a fost concediat de mafia USL, pe care a deranjat-o.

Marius But, cu o experiență antifraudă de 22 de ani, a realizat expertizele în dosarele de corupție „Transformatorul” și „Loteria”, în urma cărora au fost condamnați Relu Fenechiu și George Copos, membri de frunte ai PNL și PC.

Partidul Mișcarea Populară condamnă concedierea abuzivă a acestui „profesionist integru, cu o mare experiență în dosarele penale, atipic pentru sistem”, după cum îl descriu colegii. România are nevoie tocmai de oameni atipici pentru acest sistem  corupt, precum clujenii Marius But și Daniel Morar, care luptă împotriva mafiei politico-financiare.

Adrian Papahagi

Președinte PMP Cluj

TurdaNews este un portal informativ deschis oricarei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs la adresa redactia@turdanews.net

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: