m install
petlinii
nello construct

Lucian Nemeş: Mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice

floris

Conform unei rezoluţii a Organizaţiei Naţiunilor Unite, pe 1 octombrie sărbătorim Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Dincolo de sărbătoare, această zi reprezintă o dovadă a preţuirii sincere şi a respectului pe care noi toţi le datorăm persoanelor aflate la vârsta senectuţii, pentru toate eforturile şi realizările înregistrate de-a lungul timpului.

Avem ocazia fericită de a învăţa din exemplele de viaţă pe care ni le oferă persoanele de vârsta a treia, pe care cu onoare le avem alături, de a înţelege mai bine ce înseamnă continuitatea, consecvenţa, ataşamentul faţă de valorile şi faţă de principiile pe care se bazează comunitatea. Din înţelepciunea senectuţii am învăţat că familia este un cult la români, este un simbol în care credem şi în care ne regăsim.

Ne sunteţi bunici şi îndrumători, ne oferiţi exemple de urmat. Ştim că veţi transmite mai departe, generaţiilor tinere, experienţa şi poveţele dumneavoastră. Vă mulţumim pentru acest sentiment de încredere şi de stabilitate pe care ni le dăruiţi zi de zi.

Doresc să transmit felicitările mele sincere tuturor persoanelor aflate în acea etapă a vieţii, când sufletul se hrăneşte cu amintiri. În acelaşi timp, invit întreaga societate la o reflecţie matură asupra condiţiei pensionarului în România.

Vă urez multă sănătate şi forţă pentru a depăşi dificultăţile cotidiene, cu speranţa într-un viitor mai bun!

La mulţi ani!

Cu deosebit respect,

Lucian Nemeş,

Viceprimarul Municipiului Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: