marian morar
m install
nello construct

Tudor Ştefănie: Urez mult succes tinerilor turdeni care în această perioadă participă la examenele de admitere la facultate

zamblau eugen

Urez mult succes tinerilor turdeni care în această perioadă participă la examenele de admitere la facultate. Am încredere în capacitatea tinerei generaţii de a fi un real factor de progres al municipiului nostru.

Aţi pus punct unei etape importante din viaţa voastră, pentru că Bacalaureatul înseamnă, de fapt, examenul de maturitate pe care îl dă fiecare tînăr, iar rezultatele obţinute în acest an la Turda indică dincolo de nivelul de pregătire şi atitudinea cu care păşesc tinerii noştri pe drumul devenirii lor.

Înscrierea la cursurile unei instituţii de învăţământ superior arată dorinţa de a vă crea un viitor, de a fi parte a acestei comunităţi. La rândul nostru facem toate eforturile pentru crearea unor oportunităţi de muncă, astfel încât tinerii să îşi folosească cunoştinţele dobândite, aici la Turda, acasă, pentru că avem nevoie de ei la dezvoltarea acestei comunităţi.

Primul pas făcut de administraţia locală a fost deschiderea în cadrul Colegiului „Emil Negruţiu” a Centrului Universitar la Distanţă, al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Primaria Municipiului Turda acordă sprijin logistic şi de informare acestui demers al Universităţii, având în vedere faptul că avem mulţi tineri care doresc să îşi continue studiile.

Centrul de Învăţământ la Distanţă oferă o alternativă pentru a îşi vedea visul împlinit. Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia oferă oportunitatea de a se pregăti profesional în diverse domenii de activitate.

În anii următori sunt convins că oferta educaţională pentru tinerii noştri va fi mult mai bogată, cu atât mai mult cu cât nu am renunţat la ideea de a deschide la Turda, prima Universitate Balneară din România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2