fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Designerul Cătălin Botezatu şi-a luat mâna de pe cel care i-a fost protejat până de curând, turdeanul Voicu Pânzar - alias "Ricky Martin de România". Asta pentru că "Bote" s-a enervat pe faptul că turdeanul a început să fie cu "nasul pe sus" şi avea "aere de vedetă".

 

"I-am dat o pauză. Şi-a luat nasul la purtare, a început să sufere de vedetism şi l-am trimis acasă o lună. Este pedepsit şi stă pe bară, ca să-şi amintească unde îi este locul. L-am pus să înveţe engleza, să meargă la sală şi el nu face nimic. Ziua stă şi bate mallurile, iar noaptea pe net, ca să vadă ce apare în presă despre el. Eu la vârsta lui eram student şi aveam trei joburi: la APACA, la Zina Dumitrescu şi la UCECOM. Făceam coperţi moca şi niciodată nu ştiam cât o să câştig la finalul unei prezentări. Ricky însă are figuri în cap şi vrea să ştie suma pe care o câştigă înainte să urce pe scenă. M-a scos din pepeni după ce a încercat să mă intimideze spunându-mi că, dacă nu are de lucru, pleacă în Italia şi se face TIR-ist", a declarat Botezatu, pentru Can Can.

 

Se pare că Voicu habar nu are de decizia fostului său protector! "Voicu este de câteva zile la sora lui, în Italia, nu are nicio prezentare acolo. Chiar azi îl voi suna să îi spun ce s-a întâmplat. El nu ştie nimic despre asta, habar nu are că a fost dat afară de Cătălin Botezatu", a spus doamna Carmen Pânzar, mama lui Voicu, pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

 

Voicu Pânzar nu exclude varianta de a se face şofer pe TIR, meserie pe care a mai practicat-o, în urmă cu câţiva ani, în Italia. "Este posibil să mă întorc acolo dacă nu găsesc nimic aici. Mi-am lăsat loc de bună ziua când am plecat din Italia. În România am vrut să lucrez cu Bote, dar dacă nu se poate... nu se poate. Acum mănânc engleza pe pâine pentru a mă descurca în străinătate. Am reluat orele şi am început să merg din nou la sală", a declarat Voicu Pânzar tabloidului menţionat.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate