fbpx

Icon Scrie un comentariu

Voicu DansezTurdeanul Voicu Pânzar, care s-a întors recent de la Mister Univers fără premiul la care visa, a fost prezent în emisiunea "dansez pentru tine" de la Pro TV, unde a dansat alături de Andreea Mantea, una dintre cele mai râvnite femei din România.

 

El a participat în calitate de invitat special, iar apoi a luat loc în public, de unde l-a susţinut pe mentorul său, Cătălin Botezatu, care este concurent în emisiunea amintită.

 

Cel poreclit "Ricky" a încins atmosfera alături de Andreea Mantea, dansând pe ritmuri latino interpretate de adevăratul Ricky Martin.

 

 

Uite cu cine a dansat turdeanul:

Andreea Mantea

 

Turdeanul îşi sărbătoreşte Paştele la Turda, alături de prietena sa. El a dezvăluit recent că prietena sa, una "cu capul pe umeri, care să nu se laude că iese cu Ricky", este din Turda. "O femeie ca să mă atragă trebuie să fie cu capul pe umeri şi sinceră. Nu vreau să fie interesată să iasă cu Ricky. Am întâlnit de mult femeia aceasta şi nu este din Bucureşti. Este din Turda", a dezvăluit fostul şofer al Monicăi Columbeanu pentru Antena 1.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator