fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Turdeanul Voicu Pânzar va reprezenta România la finala Mister World, care va avea loc în Coreea de Sud. La acest concurs vor mai participa bărbați din peste 80 de țări de pe mapamond. Manechin la designerul Cătălin Botezatu, turdeanul este supranumit ”Ricky Martin de România”.

 

Voicu Pânzar a intrat în atenția presei în momentul în care a devenit șoferul personal al Monicăi Columbeanu, ”gurile rele” spunând că între cei doi ar fi existat o relație mai intimă decât cea strict pofesională. Voicu Pânzar a plecat de la familia Columbeanu anul trecut, devenind ulterior manechin la Cătălin Botezatu.

 

"E un vis la care nu mă aşteptam, sunt foarte onorat, a fost o veste surpriză. Când mi-a zis domnul Botezatu nu mi-a venit să cred, m-a luat prin surprindere. Nici prin cap nu mi-a trecut vreodată să particip la Mister World. E un pas înainte în viaţă, e too much. Viaţa mea s-a schimbat foarte mult de când am plecat de la X şi Y. Sper să ajung undeva pe un podium, sus" a spus Voicu la Happy Hour.

 

Voicu Pânzar va pleca spre Seul în cursul zilei de mâine, pentru a participa la cantonamentul dinaintea concursului, care va avea loc în 27 martie.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate