fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Consilierul senatorial Avram Gal şi-a făcut cont pe celebra reţea de socializare Hi5.com. Conform fondatorului Hi5, indianul Ramu Yalamanchi, care a fost recent în România, una din două-trei persoane de la noi din ţară, conectate la internet, utilizează această reţea de socializare!

 

Pe Hi5, Avram Gal are 164 de prieteni virtuali. Printre aceştia, se află şi Geta Petrovan, şeful Serviciului Relaţii Publice şi Comunitare din cadrul Primăriei Câmpia Turzii.

 

Înscrierea pe site-uri de socializare gen Hi5 poate fi şi o strategie de marketing politic. Mulţi politicieni de seamă au recurs deja la acest mecanism de promovare/relaţionare. Şi nu întâmplător. Numai în Câmpia Turzii există peste 4.100 de persoane înscrise, iar în Turda peste 4.600. La nivelul României, conturile deschise pe Hi5.com ajung la circa 4,5 milioane! Multe dintre aceste persoane fac parte din generaţia tânără, care are internetul principala sursă de informaţie. Conform statisticilor, circa 82% din utilizatorii Hi5.com din România au până în 25 de ani.

 

"E o comunitate virtuală, în care ai ocazia să cunoşti oameni, chiar să legi prietenii, cu persoane pe care nu le-ai cunoscut. În plus, e şi un mijloc rapid de a comunica cu cei din reţeaua ta de prieteni, de a te face cunoscut, de a arăta oamenilor că eşti un om la fel de obişnuit ca ei, că ai aceleaşi aspiraţii", a comentat Avram Gal.

 

Pe contul său, Avram Gal şi-a pus poze cu familia sa sau cu el. Poze care îl reprezintă, în viaţa de zi cu zi.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate