marian morar
m install
nello construct

Turdeanul Raoul are un videoclip nou!

zamblau eugen

Interpretul turdean Raoul, alias Rareş Borlea, şi-a lansat recent un nou videoclip, care face parte din albumul „Egoist”. Noul videoclip, făciut melodiei „N-ai să ştii”, este regizat şi produs de Edy Schneider (DJ Phantom).

 

Raoul a devebit foarte cunoscut în ultima vreme şi datorită faptului că este textierul unor melodii interpretate de cunoscuta artistă Mirabela Dauer.

 

Albumul EGOIST reprezintă şi prezintă cea mai profundă abordare muzicală, atât ca mesaj cât şi ca interpretare şi stil , pe care Raoul a arătat-o publicului de la debut până acum. Aproape 20 de melodii într-o colecţie muzicală de sentimente, provoacă emoţii duse de la o extremă la alta, latura umană fiind exploatată în textele pieselor la cota cea mai impresionantă de profunzime. EGOIST înseamna Raoul, aşa cum îl ştiţi sau îl descoperiţi acum, romantic şi mereu surprinzător, compozitor, şi textier, al celor mai multe din piesele de pe album, dar şi un artist plin de imaginaţie în a adapta altfel de viziuni orchestrale şi interpretative, plin de originalitate la o parte din melodiile de pe album, melodii ce aparţin unor cunoscuţi artişti din Balcani. EGOIST este al 7-lea album de cantautor al artistului, şi al 10-lea din carieră, luând în calcul cele 3 scrise pentru Mirabela Dauer.

 

{youtubejw}mpVBWC3uat4{/youtubejw}

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2