fbpx

Scrie un comentariu

74218641 2637172153009981 892323328834928640 o

Balul caritabil al Club Rotary Câmpia Turzii a reunit circa 300 de persoane, în noua locație Milexim Ballroom, sala de evenimente inaugurată recent, pe lângă evenimentul anual în care se adună bani pentru diverse proiecte în comunitate, în acest an a fost și o ediție aniversară, respectiv împlinirea a 5 ani de la cartarea clubului rotarian local.

Balul de caritate pe care Clubul Rotary Câmpia Turzii l-a organizat în scopul susținerii sănătăţii copiilor din municipiul Câmpia Turzii prin înfiinţarea unei săli de haloterapie la Clubul Copiilor din localitate, sală cu acces gratuit pentru toţi elevii din Câmpia Turzii, a consemnat și primirea unui nou membru în rândul rotarienilor, George Moldovan, care a fost și protagonistul unui moment mai emoționant, în cadrul serii, generat de cererea în căsătorie făcută iubitei sale, în aplauzele tuturor celor prezenți.

Împlinirea celor 5 ani de existență ai Club Rotary Câmpia Turzii au fost marcați de o prezență semnificativă din partea altor cluburi similare din țară, dar și de înmânarea unor simboluri din partea primului președinte rotarian local, Laurențiu Bondor, cât și a președintelui în exercițiu, Adrian Toth.

Seara a fost animată de cunoscutul actor/prezentator Bob Rădulescu, iar pe plan artistic au performat Dacianna (Daciana Constantea), dansatorii din lotul național membrii ai clubului de dans sportiv Potaissa Turda (perechile Maria Crişan - Rareş Saroşi şi Ana Maria Olari - Andrei Joldeş, pregătite de soții Alin și Diana Miron), Romulus Cipariu (voce și țambal) și formația Good Day.

Punctul culminant al serii și al evenimentului l-a reprezentat licitația, la care cei prezenți au putut licita pentru diverse obiecte, tablouri sau tricouri ale unor jucător emblematici, inclusiv un aparat foto model 1914, toți banii adunați fiind destinați realizării proiectului amintit mai sus.

Dacă tricoul de la naționala de fotbal a României purtat de Iannis Hagi a urcat licitația până la 2.000 de lei, tricoul lui Camora de la CFR Cluj, campioana României, semnat de toți jucătorii, a reprezentat ”recordul” serii, valoarea sa ajungând la 3.000 de lei. Însă cea mai intensă licitație s-a derulat pentru un obiect din cupru, respectiv o vază realizată manual dintr-un obuz, de către un veteran de război, care a fost adjudecată în final cu suma de 2.600 de lei. Alte lucrări de artă care au reușit să genereze fonduri consistente pentru proiectul rotarienilor din Câmpia Turzii au fost un tablou realizat de Erika Szanto (“Privelişte cu maci”) - 1.300 de lei și sculptura în lemn a lui Desideriu Gheorghe Baldogi (simbolul Clubului Rotary) - 2.300 de lei.

Seara a continuat cu o tombolă, de la care norocoșii s-au ales cu diverse premii, inclusiv o bicicletă performantă (marele premiu), iar apoi distracția și buna dispoziție a continuat până târziu în noapte.

Vezi mai jos un video-reportaj realizat la acest eveniment:

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator