marian morar
m install
nello construct

Fuego își aniversează azi ziua de naștere! Vezi mesajul transmis fanilor!

zamblau eugen
floris

Fuego, numele de scenă al turdeanului Paul Surugiu, își aniversează azi ziua de naștere, împlinind 43 de ani. Cu această ocazie, el le-a transmis fanilor un mesaj pe Facebook, în care a spus că ”am înțeles că lumea nu e niciodată prea mică pentru dorințe așa mari”, precizând:cred că n-am ajuns nici măcar la jumătate din câte mai pot face”.

 

”AZI E ZIUA MEA! Mă simt confortabil în propria piele, am capul pe umeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreau să dăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și sunt mândru de asta.

Sunt fericit că am libertatea supremă de a fi eu însumi, de a mă ghida după propriile principii și de a oferi arta publicului meu, în felul în care eu îl vreau.

Ce-mi doresc? E greu de răspuns la asta. Poate că mai mult timp n-ar strica, pe voi, muzică de calitate, echilibru și un strop de liniște. Îmi doresc să strâng încă pe-atâtea împliniri și să fiu în continuare simplu, cu sufletul deschis! Restul le fac, n-am niciun dubiu. Pot duce mult mai mult decât ați văzut și cred că n-am ajuns nici măcar la jumătate din câte mai pot face! 

Vă mulțumesc pentru urări! De ziua mea, am înțeles că lumea nu e niciodată prea mică pentru dorințe așa mari. De ziua mea, mă bucur că am avut un vis, că l-am urmat, că l-am crescut, că nu m-a doborât, că am rezistat și voi rezista, că pot cânta și că pot fi aproape de publicul meu! De ziua mea, sunt fericit!”, a scris cântărețul pe pagina sa de Facebook.

Fuego realizează o emisiune de succes la TVR 2 (”Drag de România mea”, noul sezon va debuta pe 15 septembrie), iar în acest an a primit titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Turda, localitatea sa natală, distincție care l-a emoționat profund.

Pe Fuego îl puteți urmări azi, de la 17.45, la TVR 2, acolo unde-și face ziua de naștere. Tot azi, pe pagina lui de Facebook și pe Youtube, va lansa o piesă nouă, un șlagăr dedicat mamei sale, în care se vor regăsi cu toții! De asemenea, pe 15 noiembrie, de la ora 20.00, îl puteți vedea într-un concert aniversar la Sala Palatului din București.

Noua piesă poate fi urmărită mai jos, la ora 17.00:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: