marian morar
m install
nello construct

Andra a dat lovitura cu noul videoclip la piesa ”Supereroi”! (vezi VIDEOCLIPUL)

zamblau eugen

Peste 3.000.000 de vizualizări a contabilizat Andra cu ultimul său videoclip, ”Supereroi”, lansat săptămâna trecută! Piesa lansată în luna îndrăgostiților face furori pe internet!

 

”Videoclipul piesei „Supereroi“, regizat de Roman Burlaca și filmat într-un decor spectaculos, în Palatul Ghica Victoria, din București, a prins foarte bine la public. Acesta are aproape 3 milioane de vizualizări pe platforma YouTube și a fost în topul clasamentului iTunes România. 

Cu o asemenea performanță, se poate spune că artista a început anul în forță. De asemenea, „Supereroi“ este unul dintre cele mai apreciate și share-uite clipuri în mediul online la nicio săptămână de la lansare”, anunță Pro TV.

În noul său videoclip, interpreta originară din Câmpia Turzii, a filmat alături de fiul unui fotbalist celebru, care a jucat în naționala României la Campionatul Mondial din SUA. Este vorba despre Ilie Dumitrescu Jr ”Toto”, fiul fostului mijlocaț Ilie Dumitrescu.

Sunt foarte bucuroasă că fanii mei se regăsesc în noul meu single și că am primit foarte multe mesaje de apreciere atât în Social Media, cât și pe YouTube.Piesa «Supereroi» este una specială pentru mine, deoarece vorbește despre puterea dragostei, despre provocări în cuplu, despre cum toți putem să devenim #Supereroi atunci când reușim să trecem peste clipele dificile în doi și să facem totul în numele iubirii“, a mărturisit Andra, pentru sursa citată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2