marian morar
m install
nello construct

Pro TV: Oana Vențel apără țara cu talent (VIDEO)

zamblau eugen

Oana Vențel (17 ani), turdeanca ce este elevă a Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazu” de la Alba Iulia, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

 

Oana este interpret de muzică populară de la 4 ani și a ales cariera militară pentru că este o tradiție în familie, atât bunicul, cât și tatăl (comisar șef în Poliție), îmbrățișând o carieră militară.

A câștigat concurs de miss, a avut media 10 la învățătură și are succes în cariera muzicală, ajungând să cânte chiar la baza militară NATO din Belgia, militarilor din toate țările membre!

”Oana Vențel este o tipă extrem de simpatică și să știi că ești foarte carismatică. Important este că se poate baza țara pe tine, pentru că ești și foarte serioasă și te mai așteptăm la emisiune!”, a spus Cătălin Măruță.

La finalul prezenței sale în emisiune, Oana a interpretat melodia populară ”Și fetele fac armata”, o piesă compusă chiar de ea!

Vezi mai jos înregistrarea emisiunii cu apariția Oanei Vențel, care a reușit să facă o impresie foarte bună în cadrul emisiunii:

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2