marian morar
m install
nello construct

EXCLUSIV – Paul Ciuci (Compact): Acuzațiile foștilor colegi sunt răutăți! Totul s-a desfășurat legal, prin firma mea, care era obligată să plătească taxe și impozite!

zamblau eugen

Solistul formației Compact, Paul Ciuci, a contactat redacția TurdaNews pentru a explica situația creată și pentru a dezminți unele ”răutăți” spuse de fostul său coleg, Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei, după ce Paul Ciuci a luat decizia de a schimba membrii formației, iar Vasilescu i-a adus acuzații grave.

 

”Trupa Compact nu s-a destrămat!”, a precizat Paul Ciuci, din capul locului, precizând că în baza unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție toate drepturile trupei îi aparțin lui și că activitatea economică a trupei se derulează prin intermediul firmei sale, SC PC MUSIC TALENT SRL (asociat unic: Paul Csucsi), care este înregistrată în județul Hunedoara, unde a fost premiată pentru al doilea an consecutiv, pentru rezultatele economice și plata taxelor și impozitelor. În 2016, societatea a avut venituri de 206.065 lei și un profit brut de 128.819 lei.

”Toate contractele au fost înregistrate prin firmă, iar firma este obligată să plătească taxele și impozitele legale, care sunt plătite la zi. În plus, sunt solistul vocal și compozitor al majorității pieselor, care sunt înregistrate la UCMR, fiind supuse impozitării. Faptul că sunt acuzat de un coleg că își ia banii legal, sunt doar răutăți! De multe ori, după concerte, lor le plăteam banii cuveniți din buzunarul meu, pentru că existau și situații în care administrațiile locale, care organizau concerte, ne plăteau doar după vreo 3 săptămâni. Când s-au plătit banii, era normal ca eu să fac ulterior plăți pentru taxe și impozite. Ce susține Vasilescu denotă o lipsă crasă de informație și răutăți. Ei și-au primit banii conveniți!

În orice formație, cel care aduce o cântare este ”premiat”. Toate cântările au fost aduse de mine sau de impresarul trupei. Ei nu au adus cântări, iar banii i-au primit conform înțelegerii.”, a spus Paul Ciuci.

În ceea ce privește decizia de a schimba membrii trupei, Paul Ciuci a menționat că a fost vorba de unele ”deficiențe de comunicare”, dar că decizia sa este legală, în condițiile în care deține toate drepturile asupra trupei, iar activitatea comercială a acesteia se derulează prin firma sa.

Trupa Compact va fi prezentă la Zilele Câmpiei Turzii, cu solistul Paul Ciuci pe scenă, însă cu alți membrii ai trupei.

Citește și: 

Trupa Compact s-a destrămat, înainte de a veni la Zilele Câmpiei Turzii! Acuzații de ”furt la bani”! Urmează procese!

Foto: adevarul.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2