fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Andra, Delia și BUG Mafia vor fi capetele de afiș de la Zilele Municipiului Turda din acest an, care se vor desfășura în perioada 11-13 august 2017, concertele urmând să aibă loc pe scena profesională amplasată în zona Materna, pe strada Tineretului.

 

Originară din Câmpia Turzii, Andra a fost întotdeauna cea mai solicitată artistă pentru a veni să concerteze la Zilele Municipiului, însă abia acum se va reuși acest lucru! Andra are numeroase premii, fiind considerată cea mai bună voce feminină din România! Extrem de populară, Andra se face remarcată și în cadrul emisiunii de mare succes ”Românii au talent”, de la Pro TV.

Delia este și ea un nume greu în muzica românească. Concertele sale se desfășoară cu casa închisă, iar show-ul este pe măsură. Delia se bucură și ea de o populartitate foarte mare, probabil acesta fiind și motivul pentru care a fost solicitată să facă parte din juriul unor emisiuni precum ”XFactor” și ”iUmor”, de la Antena 1.

În fine, BUG Mafia sunt un nume care îl poți rosti fără nici o altă prezentare! Sunt cea mai celebră trupă de hip-hop din România, fiind considerați ”veteranii hip-hopului”, de numele lor legându-se numeroase hituri ale acestui gen muzical.

În perioada următoare vom încerca să vă furnizăm și celelalte nume care vor fi prezente pe scena ZMT 2017. Pe surse, se vorbește despre Noaptea Târziu, că ar putea fi și ei la ZMT 2017! 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate