fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Viceprimarul municipiului Turda, Lucian Nemeș, s-a căsătorit azi cu aleasa inimii lui, Loredana Budai, cu această ocazie inaugurându-se și Casa Căsătoriilor din Parcul Municipal Turda, locul unde se vor oficializa căsătoriile, pe perioada verii (sâmbăta și duminica).

 

Însoțit de membrii familiei și de apropiați, Lucian Nemeș a spus că încă din 2012, când a început să oficieze căsătorii în calitate de ofițer al stării civile, se întreba cum o să fie când se va situa de partea cealaltă a mesei la care se oficiază căsătoria, iar acum a avut ocazia să trăiască acest sentiment. Vizibil emoționat, Lucian Nemeș a spus că este cel mai fericit moment din viața lui, fiind bucuros că Turda are ”o nouă familie”.

”Mulțumim tuturor celor care ne-au fost împreună, de astăzi, cea mai nouă familie din Turda, familia Nemeș Lucian și Loredana... E cea mai frumoasă zi din viața mea, multe emoții frumoase mă invadează, la propriu, în această frumoasă zi! Mă bucur că lumea este alături de noi, mă bucur că a dat bunul Dumnezeu să fie și o vreme bună afară, cu toate că am fugit de ploaie, până la urmă a fugit ploaia de noi... Mulțumim tuturor și să dea bunul Dumnezeu să avem o viață lungă, plină numai de lucruri pozitive!”, a declarat viceprimarul Lucian Nemeș, în exclusivitate pentru TurdaNews, imediat după oficierea căsătoriei.

Lucian Nemeș a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii lui, într-un cadru romantic, la Veneția, în luna martie a acestui an, pregătind toate detaliile pentru ca, așa cum spun legendele, iubirea lor să dăinuie o viață întreagă.

Citește și:

ROMANTISM! Un tânăr politician turdean a făcut o cerere inedită în căsătorie la Veneția!

Nunta celor doi va avea loc într-un cadru superb, la restaurantul de la Lac Luncani, acolo unde va avea loc distracția prilejuită de acest fericit moment.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator