fbpx

Pro România Cozmin Sașa
Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Diana Nap, interpreta de 17 ani din Turda, și-a lansat în această seară, în urmă cu câteva minute, primul ei videoclip profesionist, la piesa ”Cum ar fi”, creat de echipa de producție coordonată de Alex Malschi.

 

Piesa a fost creată în studioul turdeanului Alex Malchi, deținut în Cluj-Napoca, iar muzica îi aparține atât acestuia, cât și lui Sergiu Buta, un alt turdean, colaborator al formației 3ei Sud Est. La text a contribuit un alt turdean, Andrei Nagy, cunoscut cu numele de scenă ANER, în timp ce videoclipul a fost realizat de echipa MC-PRO din Arad, regia fiind semnată de Ciprian Idriceanu. De altfel, filmările, care au avut loc recent, au fost efectuate tot în Arad.

Videoclipul și piesa vor fi promovate la radio, tv și online, cei care au văzut producția fiind încântați și considerând că poate fi un succes muzical. În perioada următoare, Diana Nap va realiza și alte colaborări cu echipa actuală, urmând a fi lansate pe piață noi videoclipuri pentru piesele sale.

Diana Nap este elevă la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Turda. Este solistă de muzică ușoară și populară, cântă de la vârsta de 7 ani  și de aproximativ 6-7 ani este curtată pentru a cânta la spectacolele organizate de primăriile orașelor și comunelor din țară, precum și la nunți, fiind apreciată pentru show-urile pe care le face, fiind din ce în ce mai mult în atenția inpresarilor pentru promovare.

Poate fi una dintre talentele pe care Turda le-a socos de-a lungul anilor. Adresa de Facebook este:

https://www.facebook.com/DianaOfficial-1432207407090776

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate