m install
petlinii
nello construct

VIDEO-PREMIERĂ: Turdeanca Diana Nap a lansat primul ei videoclip profesionist!

floris

Diana Nap, interpreta de 17 ani din Turda, și-a lansat în această seară, în urmă cu câteva minute, primul ei videoclip profesionist, la piesa ”Cum ar fi”, creat de echipa de producție coordonată de Alex Malschi.

 

Piesa a fost creată în studioul turdeanului Alex Malchi, deținut în Cluj-Napoca, iar muzica îi aparține atât acestuia, cât și lui Sergiu Buta, un alt turdean, colaborator al formației 3ei Sud Est. La text a contribuit un alt turdean, Andrei Nagy, cunoscut cu numele de scenă ANER, în timp ce videoclipul a fost realizat de echipa MC-PRO din Arad, regia fiind semnată de Ciprian Idriceanu. De altfel, filmările, care au avut loc recent, au fost efectuate tot în Arad.

Videoclipul și piesa vor fi promovate la radio, tv și online, cei care au văzut producția fiind încântați și considerând că poate fi un succes muzical. În perioada următoare, Diana Nap va realiza și alte colaborări cu echipa actuală, urmând a fi lansate pe piață noi videoclipuri pentru piesele sale.

Diana Nap este elevă la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Turda. Este solistă de muzică ușoară și populară, cântă de la vârsta de 7 ani  și de aproximativ 6-7 ani este curtată pentru a cânta la spectacolele organizate de primăriile orașelor și comunelor din țară, precum și la nunți, fiind apreciată pentru show-urile pe care le face, fiind din ce în ce mai mult în atenția inpresarilor pentru promovare.

Poate fi una dintre talentele pe care Turda le-a socos de-a lungul anilor. Adresa de Facebook este:

https://www.facebook.com/DianaOfficial-1432207407090776

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: