m install
petlinii
nello construct

Situație jenantă la Câmpia Turzii: Ellie White a concertat, de Ziua Îndrăgostiților, pentru doar câțiva spectatori! (VIDEO)

zamblau eugen
floris

Concertul lui Ellie White, programat la Câmpia Turzii de Ziua Îndrăgostiților, s-a dovedit un adevărat fiasco, în condițiile în care auditoriul a fost format doar din câteva persoane, inclusiv solista simțindu-se destul de stingher datorită acestei situații!

 

Conform Info Arieș, în momentele de ”maximă” audiență, numărul persoanelor n-a depășit la 80-100.

”Dacă nu organizam nimic, eram acuzați că nu organizăm. Nicicum nu era bine”, a declarat primarul Dorin Lojigan, citat de sursa menționată. Totalul costurilor pentru organizarea acestui spectacol, de Ziua Îndrăgostiților, sunt estimate undeva pe la 15.000 de lei.

Fostul lider PSD Câmpia Turzii, consilierul județean Petre Pop, nu a ratat ocazia de a cataloga spectacolul drept un ”tămbălău de Ziua Îndrăgostiților”. Și consilierul PSD Gheorghe Rece, liderul interimar al PSD Câmpia Turzii, a criticat și el organizarea spectacolului, într-un comentariu pe Facebook. ”În Campia Turzii nu se mai fac lucruri de mantuiala, parca asa declara primarul. Inca o dovada de lucru bine facut de el”, a spus Rece.

Primarul Dorin Lojigan a spus, conform Info Arieș, că nu se vor mai organiza spectacole, în această perioadă a anotimpului, în aer liber.

Anul trecut, spectacolul a fost organizat tot în aer liber, însă pe platoul din fața Sălii Sporturilor, cu o oră de începere după ce s-a înserat, iar publicul spectator a fost mai numeros. Atunci au concertat Admiral C4C, Misty, Alexandra Ungureanu și Keo.

Foto: captură YouTube/Info Arieș

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: