fbpx

Icon Scrie un comentariu

Voicu PanzarCelebrul şofer al soţiei lui Irinel Columbeanu, Monica, s-a săturat de ea! Turdeanul Voicu Ruslan Pânzar, care a ajuns celebru datorită bănuielilor că ar avea o relaţie mai specială cu Monica Columbeanu, şi-a prezentat demisia în cursul zilei de joi, scriu tabloidele din România.

Monica Columbeanu a confirmat demisia turdeanului, spunând că acesta a solicitat să plece să stea cu familia lui, mai mult. Monica spune că-i pare rău după şoferul său, poreclit de presă "Ricky", pentru că s-a înţeles foarte bine cu el şi pentru că devenise aproape un membru al familiei, chiar şi fetiţa plăcându-l.

 

În realitate, însă, presa spune că Ruslan Pânzar a plecat de la Monica Columbeanu pentru a se dedica carierei de manechin. El l-ar fi contactat pe Cătălin Botezatu şi aseară ar fi apărut deja într-o prezentare la Mamaia.

 

Se vorbeşte în presă că plecarea sexy-şoferului turdean, din anturajul Monicăi Columbeanu, s-ar datora şi infoselor acesteia, dar şi pretenţiilor exegerate pe care le avea, ţinându-l pe turdean la muncă, zi şi nopate, astfel încât acesta nu mai ajungea la prezentările de modă. Ba mai mult, i-ar fi promis un salar de 800 de euro, dar nu i-a dat decât 500 de euro. Turdeanul a lucrat 10 luni pentru "scorpia de la Izvorani", cum o numeşte presa tabloidă pe Monica Columbeanu.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator