fbpx

Icon Scrie un comentariu

Sofer MonicaTurdeanul Voicu Pânzaru a ajuns celebru. Nu datorită vreunui podium pe care a defilat, ci datorită faptului că… este şoferul celebrei Monica Columeanu. Presa centrală îi spune… Ricky Martin. Şi e evident de ce!

 

Voicu Pânzaru s-a cunoscut cu Monica Columbeanu de pe vremea când era model al agenţiei Transilvania Fashion. Turdeanul era şi el un manechin. Frumuşel, dar fără celebritate. Celebritatea şi-a căpătat-o după ce a ajuns şoferul Monicăi Columbeanu, soţia multimilionarului (în euro) Irinel Columbeanu. Dar, mai ales, după ce presa centrală a început să vorbească despre o posibilă relaţie între cei doi. O relaţie diferită de cea între o “şefă” şi “şoferul” ei…

 

Văzându-l în lenjerie intimă, Răduleasca a zis: “Înţeleg de ce te-a ales Moni”

Monica neagă orice legătură cu Voicu. Însă, paparazii i-au surprins ba prin diferite cluburi, la ore destul de înaintate, ba făcând cumpărături prin mall-uri, ca doi amorezi. În plus, toată lumea şi-a pus întrebarea: pe ce criterii l-o fi selecţionat Moni pe Voicu, mai ales că-l plăteşte şi foarte bine? Ca să nu mai zicem de faptul că Moni nu l-ar lăsa de lângă ea nici o clipă!

 

Pe seama acestui lucru s-au făcut numeroase glume. Cea mai recentă a fost în emisiunea de pe Kanal D, “Pact cu diavoliţa”, realizată de Oana Zăvoranu, finalizată cu excluderea Monicăi din platoul de filmare, pentru ifosele ei! Însă, au fost şi altele. Cu câteva săptămâni în urmă, în emisiunea “Duminica în familie” de pe Antena 1, realizată de Mihaela Rădulescu, Voicu Pânzar era unul dintre manechinele care defilau pe scenăî în lenjeria intimă creată de Cătălin Botezatu. Iar Mihaela l-a luat la întrebări, remarcându-i frumuseţea şi… dotarea. Iar când a aflat că este “celebrul şofer” al Monicăi Columbeanu, nu a îngăimat decât un: “Înţeleg de ce te-a ales”.

 

 

Are poză cu Moni, în lenjerie intimă. Pe telefon!

Voicu Pânzaru pare şi el atras de “şefa” sa, chiar dacă aceasta îl apostrofează în public ori de câte ori are ocazia (de ochii lumii sau de ochii lui Iri?). Turdeanul a fost surprins în culisele emisiunii lui Luis Lazarus, de la Kanal D, unde Moni a fost invitată, în timp ce butona telefonul mobil şi admira o poză cu şefa sa în lenjerie intimă albă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator