marian morar
m install
nello construct

Interpretul de muzică fado, Ricardo Caria, va susține un concert la Câmpia Turzii!

zamblau eugen

Un spectacol de exceptie la Campia Turzii, pe data de 11 iunie de la ora 19.00. Spectacolul ”Alma No Fado”, cu muzică fado interpretată de Ricardo Caria, o are, ca invitat special, pe Ioana Racolța din Câmpia Turzii, care și-a descoperit recent pasiunea pentru muzică și a debutat într-un concert, la Cluj Napoca, tocmai la invitația lui Ricardo Caria.

 

Rezervare bilete la nr : 0756097880 (biletele se livreaza personal fara costuri suplimentare oriunde in Turda si Campia Turzii). Va rugam rezervati din timp, biletele s-au pus deja in vanzare.

Fado este singurul gen muzical inscris in patrimoniul UNESCO. Muzica sufletului , intr-o seara de neuitat, acum si la Campia Turzii. O muzica altfel, o muzica speciala, ceva ce nu ascultam in fiecare zi la radiourile si televiziunile comerciale, ceva ce numai Radio Cultural transmitea pe vremuri. O demonstratie de arta si cultura de zile mari!

”Amalia Rodrigues, regina muzicii fado a fost in Romania in 1968 si s-a indragostit de tara noastra. Acum un alt portughez indragostit de Romania vine sa ne incante.

Multe surprize, traditii transpuse in scena, reeditarea atmosferei din Casele de Fado din Lisabona, instrumentisti de exceptie, voci speciale si multa emotie va asteapta, daca veti fi alaturi de noi pentru 90 de minute in data de 11 iunie 2016 de la ora 19.00”, a lansat invitatia, Ioana Racolța.

Pret special pentru elevi, studenti si pensionari 15 lei! Pret bilet: 25 lei.

Vezi mai jos momentul în care cei doi au cântat împreună, la Cluj Napoca:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2