marian morar
m install
nello construct

Romina Florea, fiica coordonatorului TurdaNews, s-a căsătorit! (VIDEO/FOTO)

zamblau eugen

Eveniment monden în familia lui Gelu Florea, coordonatorul și proprietarul siteului de știri TurdaNews. Fiica sa, Romina Anabela Florea (23 ani), s-a căsătorit ieri cu Eduard Kemendi, cununia oficială având loc în sala mare a Primăriei, fiind oficiată de primarul Tudor Ștefănie, după care distracția a avut loc la restaurant Expres.

”Casă de piatră, fericire și prosperitate!”, le-a urat primarul municipiului, în fața asistenței care a dorit să fie alături de cei doi miri și la momentul oficial al căsătoriei.

După oficierea căsătoriei civile, cei doi tineri s-au îndreptat spre biserica ortodoxă de lângă Materna, pe strada  Aviatorilor, unde preotul Dumitru a oficiat căsătoria religioasă a celor doi miri, nași fiindu-le Ciprian Cocriță și Adina Simona Cocriță, doi turdeni stabiliți în nordul Italiei.

În jurul orei 14.00, alaiul de nuntași s-a îndreptat spre restaurantul Expres din Turda, unde a avut loc masa și dansul invitaților. Distracția a fost la înălțime, iar invitații s-au bucurat de bucatele gustoase pregătite cu ocazia acestui eveniment.

”23 August va rămâne pentru noi cea mai importantă zi din viaţa noastră! Am avut o nuntă ca în poveşti, a ieşit mai frumos decât ne-am imaginat.
Mulţumim părinţilor, fraţi, surori, rudelor şi prietenilor care ne-au fost alături!”, a transmis Romina Kemendi (ex-Florea).

Casă de piatră, Romina și Edy Kemendi!

Câteva fotografii de la acest eveniment puteți vedea AICI.

Mai jos puteți viziona un scurt montaj al zilei de ieri:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2