fbpx

Icon Scrie un comentariu

Voicu PinzarTurdeanul Voicu Pânzar (foto), şoferul de lux al Monicăi Columbeanu, are de-a face cu fiţele de scorpie ale şefei sale. Recent, Monica Columbeanu i-a transmis că nu mai are voie la prezentări de modă şi că trebuie să pună accent pe serviciul pe care-l are, scrie Click.

Scandalul a început recent, după ce turdeanul a început să fie invitat tot mai des la prezentările de modă, iar Cătălin Botezatu îl consideră manechinul său preferat.

 

Pe fondul prezentărilor de modă tot mai dese la care era chemat, mai ales în week-enduri, Voicu Ruslan Pânzar a început să-şi neglijeze serviciul, motiv pentru care Monica Columbeanu a făcut adevărate crize de nervi. De exemplu, la emisiunea de vineri seara de kla Pro TV (Dansez pentru tine), Monica nu a fost însoţită de şofer, pentru că acesta sed afla la o prezentare de modă la Constanţa, unde a stat într-un club până spre dimineaţă, gurile rele spunând că s-a distrat şi cu nişte tinere.

 

Lipsa turdeanului a înfuriat-o pe Monica Columbeanu, care-l vrea doar pentru ea! Monica Columbeanu s-a lăudat recent la un post de televiziune cu cadoul pe care i l-a făcut şoferul ei, respectiv o brăţară!

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator