fbpx

Icon Scrie un comentariu

Raba MalschiComicul Claudiu Racz, cunoscut sub numele de scenă "Rabă", este originar din Turda. După ce a renunţat la colaborările cu televiziunile, "Rabă" s-a apucat de afaceri. Apoi, mai recent, de muzică etno. Cel mai recent album al său care va ieşi pe piaţă se numeşte "Rabă cântă pentru voi".

El a fost invitat astăzi la emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, unde a fost însoţit de "ceteraşul" (cum îi  spune el) Alex Malchi, turdean şi el.

 

Cei doi colaborează la proiectul noului album al lui "Rabă". Alex Malschi, care a colaborat cu mulţi artişti naţionali, nu este la prima colaborare de acest gen cu un localnic. Alex Malschi a colaborat şi cu Fuego, alias Paul Surugiu, iar mai recent cu "Prinţul "Vânător" - alias Adrian Sărmăşan, căruia i-a semnat orchestraţia de pe albumul său de folk.

 

În ceea ce-l priveşte pe "Rabă", acesta a înregistrat un episod "pilot" al unui serial de comedie, "Apartamentul 9". În acest episod-pilot apare şi actorul turdean Cornel Miron. Din câte se vorbeşte, el este în negocieri pentru transmiterea acestui serial, în care joacă alături de "Rozi". Pentru amatorii de dibertisment, redăm integral acest episod pilot:

 

Partea I:

Partea II:

Partea III:

Partea IV:

Partea V:

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator