fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Vineri, 29 august, cu începere de la ora 10 are loc deschiderea oficială în sala mare a Primăriei, ca apoi la orele amiezii a VIII a ediţie Expo Flora să îşi deschidă larg porţile pentru iubitorii de furmos. În prima seară a manifestărilor vor concerta formaţiile: DJ.Project, Direcţia V şi Replica, urmate sâmbătă de Mandinga, Viţa de Vie şi Iris. Duminică vor poposi pe scena amplasată în centrul municipiului trupele: Bere Gratis, Desperado şi REDNEX.

 

O expoziţie a artiştilor plastici turdeni va putea fi admirată pe holurile Primăriei, deschiderea filialei Bibliotecii Muncipale Teodor Murăşanu la Colegiul Liviu Rebreanu, gala concursului naţional de proză scurtă Pavel Dan; premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, manifestări realizate de Societatea Culturală Filarmonia, dar şi un spectacol de muzică susţinut de laureaţii concursurilor naţionale şi inetrnaţionale pentru copii sunt doar câteva din punctele de reper ale manifestărilor menite să “ scoată turdeanul din casă” la acest sfârşit de săptămână.

 

De ce Rednex la Turda?

 

Tratativele cu formaţia suedeză au fost purtate încă de anul trecut, dar iată că în acest an au fost finalizate. ”I-am dorit anul trecut în municipiul Turda, dar nu am reuşit să finalizăm acest contract. Am menţinut legătura cu managerii pe parcursul anului şi iată că de această dară Rednex vine la Turda. Vom avea şi o montare a scenei şi a efectelor de lumini mai specială faţă de ediţiile anterioare, pe lângă cele două ecrane montate lângă scenă, va mai exista în părculeţul din faţa muzeului un ecran pe care vor fi proiectate non-stop imagini din Turda, filme realizate despre municipiul nostru”,  spune unul dintre organizatori, directorul Teatrului Municipal, Narcisa Pintea.

 

Trupa Rednex este una dintre cele mai populare formaţii din Suedia. Piese precum „Cotton Eye Joe“, „Old Pop In an oak“ sau „Wish You were here“ s-au menţinut mult timp în topurile internaţionale. Pe parcursul a 12 ani de existenţă, Rednex a vândut peste zece milioane de discuri. Anul trecut, hiturile „Mama, take me home“ şi „Fe Fi“ au ocupat primele locuri în topurile din Suedia. În acest an, suedezii au participat, alături de Ro-Mania, la preselecţia Eurovision România cu piesa Well-o-Wee, însă au fost eliminaţi din concurs pe motiv că melodia apăruse deja pe un album al formaţiei româneşti.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate