fbpx

Pro România Mircea Irimie
Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Directorul Teatrului Municipal Turda, Narcisa Pintea, a declarat într-un interviu pentru postul local de televiziune Turda TV, că există o formaţie pe care a vrut s-o aducă de mai multă vreme la Turda, dar încă nu a reuşit. Narcisa Pintea a precizat că este vorba despre Holograf, trupa lui Dan Bitman. Directorul Teatrului Municipal este persoana care se ocupă de câţiva ani de organizarea Zilelor Municipiului.

"Nu sunt singură, sunt mai mulţi oameni care colaborăm la buna organizare a Zilelor Municipiului", a precizat Narcisa Pintea. În ceea ce priveşte formaţia Holograf, marea sa dorinţă încă neîmplinită, directoarea Teatrului a explicat că Holograf este foarte greu de adus, pentru că Dan Bitman are un contract cu televiziunea română TVR (este realizatorul unei emisiuni) şi din acest motiv nu dă curs concertelor susţinute în week-end. "Am încercat să-l aducem de Ziua Europei, dar atunci era ocupat", a mai spus Narcisa Pintea.
În ceea ce priveşte aducerea suedezilor de la RedNex, care vor concerta duminică seara, Narcisa Pintea a spus că aducerea unei astfel de formaţii este şi o lovitură de imagine şi că acest lucru a fost bine gândit, pentru că manifestarea ar putea atrage atenţia şi mass mediei naţionale, tocmai prin prezenţa cunoscutei trupe.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate