fbpx

Icon Scrie un comentariu

Tipa InternetSite-urile de combinaţii matrimoniale sau doar pentru „întâlniri” pe internet sunt pline de anunţuri care mai de care mai ciudate. Nici Turda nu duce lipsă de ele. Printre cei care şi-au făcut cont, în căutarea unei relaţii, sunt şi turdeni!

 

Pe site-ul noi2.ro, există înregistraţi peste 400 de bărbaţi din Turda şi peste 120 de femei care-şi caută o relaţie. Dintre aceştia, 11 bărbaţi caută o relaţie cu o persoană de acelaşi sex, iar femeile în căutarea iubirii cu o altă femeie sunt 7 la număr.

Fiecare profil încearcă să fie mai „special”, pentru a reuşi să atragă un posibil partener. Procedeul e unul destul de simplu, un cont creat pe o astfel de platformă permiţând să iei legătura cu titularul contului. Apoi, de la un simplu mesaj, până la un schimb de ID-uri de Messenger (pentru discuţii online) sau schimburi de telefoane, e doar un pas...

User-ul „Daniela_Mol” (foto) este o femeie de 39 de ani, care zice că e „sătulă de disperaţi” şi anunţă că este în căutare de „ceva special”. O fi sătulă, dar la ce poze şi-a pus la profil, poate nici nu e de mirare...

 

Profesori, avocaţi...

 

Printre cei care au cont pe noi2.ro, sunt şi persoane care ies din categoria celor comune. Noi am găsit două profiluri de acest gen.

 

Net AdrianstavariuProfesorul „Steve” e sadic? Profesorul Adrian Stăvariu, de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, apare şi el cu un cont. Îşi spune „sadic”, fără a preciza dacă asta face referire la preferinţele sexuale. Contul său, care este unul activ (adică este vizitat frecvent de către posesor), menţionează că profesorul de la CNMV are un venit de 1.000 de euro pe lună şi că-şi doreşte să cunoască o persoană care lucrează în presă, cu vârsta între 25-45 ani şi maxim 55 kg (adică jumătate cât a declarat că are).

 

Net Adrianrad„Avocatul” Adi. Un alt personaj cunoscut este cel al avocatului unui săptămânal local, Adrian Rad. La 39 de ani, îşi doreşte o căsătorie. Nu prea are pretenţii în ceea ce priveşte persoana care ar fi dispusă să lege o relaţie cu el. Ba mai mult, pentru a o „convinge”, Adrian Rad şi-a pus o fotografie cu... cartea de identitate care ar demonstra calitatea sa de avocat! Deh, s-o fi gândit că dacă-şi demonstrează calitatea, femeile or să-i „pice” mai uşor?

 

UPDATE 12.02.2009: În urma publicării acestor informaţii, profesorul Adrian Stăvariu şi avocatul Adrian Rad şi-au şters conturile de pe sit-ul noi2.r, în consecinţă, ele nu mai pot fi vizualizate de către cititori.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator