fbpx

Icon Scrie un comentariu

Andreia TridentTurdeanca Andreia Sibechi (foto) este cuplată de câteva luni cu omul de afaceri istraelian Asi Kahana. Andreia a reuşit să ajungă în braţele insraelianului, care dezvoltă afaceri imobiliare în România, după ce a fost dată afară din casa fostului iubit, care-şi adusese o "cucerire" nouă. Turdeanca a fost destul de stresată o perioadă, pentru că celelalte două colege de trupă s-au lăsat de concerte, după ce şi-au pus în valoare dedesubturile ţinutelor sumare.

Roxana s-a dedicat familiei şi fiicei sale, iar Loredana s-a cuplat cu un englez bogat. Aşa că Andreia n-a stat prea mult pe gânduri şi l-a găsit pe Asi Kahana. Aşa că n-o mai interesează nici pe ea trupa Trident, care e în moarte clinică, după ce "tridentele" şi-au găsit iubirile... Evident, cu portofelul gros.

 

Iubit Andreia

Recent, Andreia a fost în vacanţă de iarnă în... Thailanda. După care au făcut o mică escală la Tel Aviv, acolo unde locuiesc părinţii iubitului ei. Şi au început şi mici discuţii despre viitorul ei. Un viitor în care Asi Kahara şi-ar dori un copil. Numai că Andreia se pare că i-a zis să-şi ia gândul până când nu va deveni oficial nevasta bogatului am de afaceri istraelian (foto dreapta). Deh, ştie fata ce ştie...

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator