marian morar
m install
nello construct

Balul Bobocilor mâine seară în club Underground

zamblau eugen

Clubul de noapte Underground din Câmpia Turzii va organiza în noaptea de vineri spre sâmbătă, continuarea petrecerii în cinstea “Balului bobocilor” a elevilor Colegiului Tehnic Turda.

Balurile de boboci, desfăşurate de către majoritatea liceelor, au devenit o adevărată tradiţie organizată an de an şi care îi are în prim plan pe aşa numiţii boboci, elvii de clasa a noua, care sunt supuşi la unele provocări din partea mai marilor colegi, urmând a fi desemnaţi  la finalul probelor “Miss”, respectiv “Mister Boboc”.

Balul se va continua aşadar în discoteca ce aparţine de restaurantul Gossner din Câmpia Turzii, iar intrarea se va face pe baza invitaţiilor achiziţionate anterior sau prin cumpărarea biletului de la intrare (10 lei).

Mai mult de 100 de persoane şi-au anunţat deja prezenţa pe pagina de Facebook a evenimentului aşa că mâine seară se anunţă a fi o noapte mai mult decât agitată.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2