m install
petlinii
nello construct

Turdeanca Cristina Pârv a venit în ţară pentru a-i boteza copilul prietenei sale

floris

Fosta voleibalistă Cristina Pârv, considerată de mulţi un fel de „Hagi al  voleiului feminin românesc”, a fost la Turda în aceste zile. Vizita ei nu a fost întâmplătoare, pentru că azi i-a botezat copilul bunei sale prietene Luminiţa Trombiţaş, voleibalistă şi ea.

Acesta a fost primul copil al Luminiţei Trombiţaş. Botezul lui Nicholas, pentru că este vorba despre un băieţel, a avut loc  la Cluj Napoca, iar naşa Cristina Pârv i-a făcut cadou un lănţişor de aur, un pahar de argint marca Cristofle (întâlnit la mesele regilor), care să-i aducă noroc, şi tacâmuri de argint, cum se obişnuieşte la astfel de evenimente.

Pentru Cristina Pârv şi soţul ei, brazilianul „Giba” Gilberto, acesta este primul fin din România, ei botezând până acum doi copii în Italia şi doi copii în Brazilia, unde locuiesc acum. Cristina Pârv n-a venit însoţită numai de soţul său, un cunoscut jucător de volei dar şi un şarmant bărbat, ci şi de cei doi copii ai săi, fetiţa Nicoll (7 ani) şi băieţelul Patrick (3 ani).

Cristina Pârv şi Luminiţa Trombiţaş sunt prietene de peste 30 de ani, ele jucând împreună la junioarele CSS Turda, de unde apoi şi-au croit, fiecare, un drum în voleiul românesc.

Cristina Pârv s-a lăsat de volei, însă spune că are şi acum oferte, cărora nu le dă curs. Preferă să fie impresarul soţului său, gestionându-i acestuia apariţiile în mass media, contracte sau apariţii publicitare. „Giba” Gilberto îşi pregăteşte retragerea din naţionala Braziliei la Jocurile Olimpice, însă n-ar fi exclus să-şi continue totuşi activitatea, având în vedere faptul că are oferte pentru încă 2-3 ani.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: