m install
petlinii
nello construct

Revelion de vis în centrul Clujului

floris

Primăria oraşului Cluj Napoca a organizat în noaptea de Revelion un spectacol în Piaţa Avram Iancu, în cadrul căruia au concertat Samantha Fox, Semnal M, Crush & Alexandra Ungureanu. Nu a fost lăsată deoparte nici muzica populară.

 

Printre artiştii care au susţinut concerte în cadrul spectacolului, s-au numărat: Amalia Codorean, Maria Lobonţ, Florian Roşan şi Crina Varga. Focul de artificii, baloanele lansate în aer şi concertul extraordinar al sex-simbolului anilor 80 în U.K, Samantha Fox au contribuit la buna dispoziţie a participanţilor care au ieşit în număr foarte mare pe străzile clujului, lăsând deoparte programul tv. sau chefurile pe la prieteni.

 

Premierul Emil Boc a fost şi el în mijlocul clujenilor. Discursul acestuia ţinut cu câteva minute înainte de trecerea în noul an, a făcut referire la situaţia politico-economică a României şi la poziţia oficialului în actualul guvern, fapt care va spori dezvoltarea întregului judeţ şi a localităţilor arondate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: