fbpx

Icon Scrie un comentariu

Picture%20033Ediţia a II-a a manifestării de caritate "Balul de Cristal" de la Câmpia Turzii s-a desfăşurat sub deviza "Bucură-te de viaţă", sinonimă cu denumirea asociaţiei care s-a implicat în co-organizarea acestui eveniment. Deşi prezenţa a fost mai redusă în comparaţie cu anul precedent, cei prezenţi au fost deosebit de generoşi, iar la final organizatorii au anunţat o sumă la care puţini se aşteptau la debutul balului.

Părţile culturale ale manifestării au fost atribuite unor momente care au încântat publicul auditor. Corul Armonia (dirijat de preotul Sebastian Zăhan) şi Trio Transilvan, o formaţie instrumentală compusă din vioară, contrabas şi acordeon, au încântat urechile ascultătorilor.

 

Organizatorii nu au uitat nici de cei care au donat anul trecut diverse sume de bani şi le-a oferit tuturor câte o diplomă. În plus, s-au prezentat filmuleţe cu cazurile rezolvate în urma contribuţiei financiare de acum un an, dar şi situaţia copiilor care aşteptau ajutorul celor generoşi în acest an.

 

Organizatorii au adoptat două sisteme. Primul, bazat pe o donaţie pe baza unui contract pe care fiecare familie l-a primit la momentul oportun. Astfel, fiecare a trecut suma pe care credea de cuviinţă că o poate dona pentru a sprijini proiectele prezentate. Banii puteau fi daţi "cash" sau până cel târziu în 20 ianuarie, inclusiv prin transfer bancar. Al doilea sistem s-a bazat pe licitarea unor obiecte.

 

La finele manifestării, organizatorii au avut surpriza să constate că s-au adunat circa 77.000 lei.

 

Dacă doriţi să vedeţi galeria foto de la acest eveniment, daţi click AICI.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator