fbpx

Scrie un comentariu

Soarta trupelor rămase pentru finala Megastar 3, care va avea loc sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 20.30, pe canalul Prima TV, a fost decisă de public. Penultima ediţie a popularei emisiuni a fost deosebit de tensionată, datorită mizei şi datorită faptului că trupele rămase în concurs au trebuit să facă faţă unei triple provocări.

Fiecare grup a trebuit să pregătească câte trei melodii, două hituri din anii 80-90 şi o piesă aleasă de public, prin intermediul site-ului emisiunii.

 

Din fericire, trupa Pepper Girls (denumire aleasă de telespectatori pentru trupa MegaStar 3), din care face parte şi turdeanca Laura Roşca (foto sus: mijloc, foto jos: în dreapta), a reuşit să ajungă în finală. Cele trei fete, Laura, Raluca şi Jo au cântat piesa „I don’t wanna miss a thing” a celor de la Aerosmith, cu care au încântat juriul. Însă, nu acelaşi lucru se poate spune despre interpretarea piesei „Mercy”, cântată de Duffy, unde părerile au fost împărţite. Însă, Pepper Girls s-au „scos” cu melodia lui Whitney Houston, „Queen of the night”, cu care au fost la un pas de a obţine nota maximă din partea juriului. Notă care a fost „ştirbită” de  Virgil Ianţu, care a dat 9.

 

În finală, fetele se vor lupta cu o trupă de băieţi, Buzz, care a reuşit performanţa de a obţine primul 10 pe linie din concurs. Turdenii pot fi alături de Laura Roşca şi de trupa ei, ajutând-o să câştige Megastarul, care este visul său, susţinând-o la marea finală care va fi transmisă pe Prima TV, sâmbătă 13 decembrie, de la ora 20.30.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator