fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

"Românii au talent" şi-a desemnat juraţii. Emisiunea cu un succes foarte mare în întreaga lume, îi are ca juraţi pe Andi Moisescu, Mihai Petre şi Andra, interpreta originară din Câmpia Turzii. Conform site-ului oficial al emisiunii, ei vor avea misiunea de a alege cei mai talentaţi români şi de a-i aduce în faţa întregii ţări.

 

Este un concurs care dă o şansă oamenilor simpli, talentaţi, care nu au avut acces la linia întâi a showbiz-ului, fiindcă nu au îndrăznit mai mult, fiind prea modeşti. Noi le dăm o şansă! Pe plan muzical, mă impresionează calitatea interpretării, dar şi amprenta personală. De asemenea, ştiu că în aceste situaţii aflăm câte ceva şi despre viaţa personală a concurenţilor, iar în cazul multora, poveştile lor de viaţă vor fi probabil impresionante. Amintiţi-vă ce ravagii a făcut Susan Boyle în Marea Britanie, nu doar cu vocea ei, dar mai ales cu povestea de  viaţă, ruptă parcă dintr-un film”, a spus Andra, pentru site-ul emisiunii.

 

Înscrierile pentru supershow-ul de la ProTV au început din 2 iulie pe site-ul www.romaniiautalent.ro iar Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu îi aşteaptă pe români la preselecţii, în aceastî varî, ce vor fi organizate în Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti.“Got Talent” este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune ale anului 2009, depăşindu-şi propriile recorduri de audienţă peste tot în lume. Acest show de televiziune a fost făcut îin peste 30 de ţări ale lumii, printre care şi Marea Britanie, Suedia, Grecia, Belgia, Australia, Rusia, Portugalia, Franşa, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Serbia, India, Armenia, Slovacia, Polonia, Noua Zeelandă, Danemarca, Argentina, Olanda, Norvegia, Spania, Germania, Finlanda, Israel. În 2010 va veni şi timpul României să arate că are talente."Românii au talent” este formatul de mare succes mondial “Got Talent”, cumpărat de ProTv de la FremantleMedia. Emisiunea care a cucerit telespectatori din toată lumea şi a revoluţionat industria televiziunii în ultimii ani, “Got talent”, va putea fi văzută, în curând, şi la Pro Tv. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate