fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

publicitate online

Fără publicitate, succesul este departe de a fi atins! TurdaNews oferă tuturor partidelor politice și candidaților pentru alegerile locale din acest an posibilitatea de a se promova, prin intermediul unor mesaje/comunicate/advertoriale/interviuri de prezentare etc, publicate pe siteul cel mai citit în Turda, Câmpia Turzii, zonele rurale aferente, dar și în Cluj-Napoca!

Ce oferim:

1. COMUNICATE/ARTICOLE PROMOȚIONALE/INTERVIURI TRANSMISE DE CLIENT

  • Toate comunicatele/articolele promoționale vor fi distribuite și pe Facebook (pagina TurdaNews, grupul TurdaNews, alte grupuri locale). TurdaNews este singurul organ de media ale cărui titluri apar pe GoogleNews, asigurându-se astfel o vizibilitate mai mare.
  • La cerere, se pot asigura servicii de promovare targetată prin intermediul Facebook, exclusiv pentru localitatea de interes (Geflo Media SRL este autorizată pentru reclame politice prin intermediul Facebook). Exemplu aproximativ de promovare pe Facebook - zona Turda, pentru un articol: 150 lei + TVA = aproximativ 20.000-25.000 de persoane care ”văd” articolul promovat (distribuirea pe Facebook).

2. BANNERE PUBLICITARE PREELECTORALE – (în funcție de dimensiune și zonă; zona poate conține mai multe bannere ale mai multor clienți publicitari, fiecare cu spațiul lor publicitar; într-un spațiu de banner electoral se pot afișa mai multe bannere diferite, alternativ, la același tarif)

3. VIDEO-INTERVIU (cu posibilitate montaj)

  • Durata 30-45 minute
  • Videoul va fi încărcat pe contul de YouTube al TurdaNews (cu peste 5000 de abonați), pe pagina de Facebook a TurdaNews (peste 39.000 de urmăritori) și va fi publicat pe siteul TurdaNews, cu un intro scriptic.

Pentru detalii sau pentru orice alte forme de publicitate, ne puteți contacta pentru a discuta modalitatea concretă de implementare și tariful perceput. 

Tel: 0744.694.876   Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

TurdaNews este organul de media cu cea mai mare audiență în zonă (ieri, de exemplu, am avut o audiență mai mare de peste 6 ori, comparativ cu siteul de pe locul 2), fiind principala sursă de informație locală. Avem circa 200.000 de cititori unici lunar, cu circa 25.000 de cititori unici din Turda și peste 10.000 din Câmpia Turzii, lună de lună.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate