fbpx
Scrie un comentariu

florin crisan

Trimisul special al siteului de știri TurdaNews în Letonia, Florin Crișan, a plecat în această dimineață spre Marea Baltică, unde Potaissa Turda va juca prima manșă din dubla cu ZRHK TENAX Dobele (Letonia), din Cupa Challenge. Acum doi ani, Florin Crișan a fost în Kosovo, la debutul turdenilor în ediția 2017/2019 a aceleiași cupe, ediție care s-a încheiat cu câștigarea Cupei!

Meciul se va disputa sâmbătă de la ora 17.00, iar transmisiunea în direct poate fi vizionată pe siteul TurdaNews.

Florin Crișan va fi prezent la antrenamentul handbaliștilor turdeni, care va avea loc vineri după-amiaza, în sala în care va fi și confruntarea dintre cele două echipe, pentru a transmite informații ”la cald” din deplasarea elevilor tehnicianului Horațiu Gal.

Nu este prima deplasare în străinătate pentru jurnalistul TurdaNews. În toamna anului 2017 el a fost prezent la debutul celor de la Potaissa Turda în sezonul 2017/2018 al Cupei Challenge, sezon care ulterior a însemnat câștigarea Cupei Challenge, o performanță extraordinară pentru echipa din Turda! De menționat că Florin Crișan a fost prezent atât la debutul handbaliștilor turdeni, cu meci în Kosovo, cât și la ultimul joc disputat la Atena, unde s-a câștigat Cupa! Să sperăm că și acum deplasarea jurnalistului TurdaNews va însemna tot un debut de bun augur în cupa europeană, iar la anul să luptăm din nou pentru câștigarea trofeului european.

Dacă doriți să aflați detalii din tabăra echipei Potaissa Turda, direct din Letonia, urmăriți TurdaNews!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator