fbpx

Scrie un comentariu

news 2

În luna septembrie 2019, TurdaNews a înregistrat 181.157 cititori unici, conform datelor Trafic.ro. Practic, conform datelor de audiență, TurdaNews are cititori mai mulți decât toate celelalte siteuri locale, la un loc!

 

Audiența lunii septembrie 2019 are o creștere de peste 100% comparativ cu audiența lunii similare din anul 2018.

În ceea ce privește numărul cert al persoanelor din Turda și Câmpia Turzii care au citit TurdaNews în luna septembrie 2019, datele sunt următoarele: 19.500 cititori unici din Turda, 9.580 cititori din Câmpia Turzii și peste 1.500 cititori din mediul rural din zona noastră (date conform Facebook Analytics).

În prezent avem 37.694 de fani ai paginii de Facebook TurdaNews, iar 39.324 de persoane urmăresc pagina noastră! 51% dintre acești fani au vârsta cuprinsă între 25-44 ani, iar 54% dintre fani sunt de sex feminin.

TurdaNews este singurul site local care oferă posibilitatea postării unor anunțuri de Mică Publicitate (vânzări, închirieri, cumpărări, animale, pierderi, angajări etc), GRATUIT, cu publicare automată după completarea anunțului online. De asemenea, este singurul site local care oferă o secțiune dedicată special evenimentelor locale (secțiunea de Evenimente), unde puteți descoperi spectacole organizate în zonă, alte evenimente sau chiar anunțuri despre întreruperi în furnizarea apei potabile sau a electricității. Toate cuprinse într-un calendar ușor accesibil pe zile, cu detalii despre fiecare eveniment în parte (cei care organizează diverse evenimente, și vor ca acestea să fie incluse în această secțiune, să ne transmită detaliile la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., inclusiv foto-afiș, locație, tarif etc).

Pentru cei care vor să-și promoveze afacerea/imaginea/produsele etc prin intermediul organului de media cu cea mai mare audiență în Turda și Câmpia Turzii, ne pot contacta la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0744.694.876. Găsim soluții optime în orice situație, indiferent de buget! De ce să plătești mai mult la alții, pentru o audiență mai mică, când poți profita, cu aceeași bani, de o audiență mult mai mare?!

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator