fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

3 Comentarii

edu elite 10iulie

dosar penal

La câteva zile după ce TurdaNews a scris despre dosarul penal care a fost trimis spre Judecătoria Turda, după ce a fost finalizat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, care îi implică pe doi lideri de partid din Câmpia Turzii (Petre Pop - președinte PSD și Avram Gal - președinte ALDE), alături de încă 3 persoane, jurnalistul Ovidiu Bucur acuză Parchetul că acest dosar ”PUTE  mașinațiuni cu iz politic” și că ”dă impresia că ar fi vorba strict de o făcătură, menită să-i discrediteze pe Pop și Gal”.

 

Este pentru prima dată când Parchetul Turda este acuzat de interese politice!

Jurnalistul acuză că Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda ar fi forțat trimiterea în judecată a celor doi politicieni, pentru a-i împiedica să candideze pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii și își prezintă argumentele prin care demontează încadrarea juridică la care ar putea intra Petre Pop și Avram Gal, mai ales că prejudiciul din dosar ar fi de doar 2.220 lei, care ar fi reținut exclusiv în sarcina inculpatului Cristel Frînc.

Ovidiu Bucur (RefleqtMedia) susține că la abuz în serviciu nu poate fi încadrat niciunul dintre cei 5 inculpați, pe motiv că nu erau funcționari publici: Petre Pop era administrator public, Avram Gal era viceprimar, Ionel Isac Tudorache era consilier local și președinte al Consiliului de Administrație al societății Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Francisc Deak era angajat al societății menționate, iar Cristel Frînc era director al societății.

În ceea ce privește falsul material în înscrisuri oficiale, Ovidiu Bucur își continuă lecția juridică pentru procurorii Parchetului Turda, acuzați de ”făcătură”, menționând că Petre Pop și Avram Gal nu aveau cum să se încadreze la această acuzație.

”Aici vorbim STRICT și numai despre faptele pe care le-ar fi putut comite Ionel Isac, Cristel Frînc sau Francisk Deak, care aveau activitate la Domeniul Public Câmpia Turzii.

Procese verbale al Consiliului de Administrație sau AGA, bonuri de motorină, foi de parcurs, etc … toate i-ar viza doar pe cei trei enumerați mai sus, nicidecum pe Avram Gal și Petre Pop.”, susține Ovidiu Bucur.

Iar în privința falsului intelectual, Ovidiu Bucur susține că doar Ionel Isac Tudorache ar fi fost acuzat de așa ceva, acestuia punându-i-se în cârcă falsificarea mai multor procese verbale ale ședințelor Consiliului de Administrație al societății Domeniul Public Câmpia Turzii SA.

”Astfel, având în vedere cele prezentate mai sus, coroborate cu statutul de posibili candidați la primăria Câmpia Turzii a lui Avram Gal, respectiv Petre Pop – această cauză penală PUTE  mașinațiuni cu iz politic.

Faptul că dosarul a fost trimis în judecată cu mai puțin de un an înainte de alegerile locale din 2020, dar și faptul că această cauză nu are cum să se încheie, fie și pe fond, până la alegeri, dă impresia că ar fi vorba strict de o făcătură, menită să-i discrediteze pe Pop și Gal., acuză Ovidiu Bucur.

În martie 2019, același jurnalist menționa despre acest dosar: ”În acest moment vă putem prezenta o serie de informații-cheie, cu privire la respectivul dosar, care dacă am trăi într-o țară normală și s-ar trimite în judecată în timp util, ar putea reprezenta o adevărată bombă atomică în contextul alegerilor locale din iunie 2020. (...) Practic, din aproape în aproape, procurorii au solicitat noi și noi informații cu privire la directorul, persoanele din Consiliul de Administrație, persoanele din AGA și – în general – oameni din conducerea administrativă a Câmpiei Turzii, din mandatul 2012-2016. Cei 4 politicieni, a căror identitate încă nu o facem publică, au fost chemați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda în urmă cu aproximativ 3 luni, pentru a fi audiați în calitate de suspecți. Niciunul dintre aceștia nu s-a prezentat la audieri, astfel au devenit INCULPAȚI! Din informațiile noastre, ar fi vorba despre un prejudiciu de aproape 150.000 de euro, dar și fapte precum abuz în serviciu, fals, uz de fals, delapidare și constituire de grup infracțional”.

Citește detalii despre trimiterea în judecată a celor 5:

EXCLUSIV - Nume grele într-un dosar penal care a fost înaintat instanței! Doi candidați la Primărie și un fost director de societate de stat! 

TurdaNews a solicitat rechizitoriul de trimitere în judecată a celor 5, având în vedere că s-a finalizat faza de urmărire penală, iar dosarul a fost transmis instanței, pentru a intra pe rolul acesteia în ceea ce privește judecata celor 5 inculpați, moment în care acest document devine public. Deocamdată, nu am primit acest document.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Tudor Galezu · 21:22 21.09.2019
  Ovidiu Bucur...
  Are el un feeling sau e pe bani, "săritura"?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorel · 08:37 22.09.2019
  Eu zic că pe Avram Gal și Petre Pop nu ii mai poate discredita nimeni. Ăștia doi s-au discreditat singuri în acești 15-20 de ani de politică locală de doi bani pe care au făcut-o. Ăștia doi îs printre cele mai proaste glume politice din Câmpia Turzii.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  iobagu · 12:06 22.09.2019
  Glume politice? Nu domnule, impostori sadea. Doi mitomani (unul cu pretenții de mason, celălalt cu pretenții de organizație religioasă secretă), care n-au muncit o secundă în viața lor.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate