fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

turdanews messenger

Într-o lume în care conectarea la informație devine esențială, TurdaNews a implementat un sistem de ”abonare” la știri cu ajutorul Facebook Messenger. Practic, cei interesați pot primi actualizările de pe siteul TurdaNews (sau materialele video încărcate pe YouTube) printr-un mesaj pe Messenger, prin intermediul ”bot”-ului (robot).

 

Atât ”abonarea” cât și ”dezabonarea” se realizează într-un mod simplu, automat, fără intervenția umană a echipei TurdaNews.

Pentru a te ”abona” la știrile TurdaNews nu trebuie decât să apeși butonul corespunzător, atunci când îți apare (pe desktop sau mobil) mesajul cu ”Îți trimitem cele mai noi știri pe Messenger! Ca să nu ratezi nimic!”. Sistemul a fost în teste o perioadă, iar câteva sute de persoane deja s-au abonat la știri. Trebuie precizat că mesajele cu actualizările de pe site sau de pe canalul nostru de YouTube sunt livrate doar în intervalul orar 07.00-22.00, chiar dacă există actualizări și în afara acestor ore. De asemenea, trebuie precizat că pentru a te abona la acest sistem automat de livrare a știrilor trebuie să ai un cont de Facebook.

În momentul în care ai primit ultimele știri publicate pe site, îți poți alege ce vrei să citești (dacă vrei), iar accesarea informației se poate face printr-un simplu click pe poză sau pe linkul de la subsolul informației (unde scrie manychat). Astfel, nu există riscul să ratezi vreo informație care se publică pe site și poți fii informat tot timpul despre ceea ce publicăm.

Dacă vrei să te abonezi, o poți face foarte simplu, dând click pe linkul de mai jos și menționând start (trimiteți cuvântul start prin Messenger, către robotul TurdaNews, care astfel vă include în baza de date a abonaților):

https://m.me/turdanews

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate