fbpx
Icon 1 Comentariu

audienta europarlamentare

TurdaNews a fost, de departe, principala sursă de informație a celor din zona Turda-Câmpia Turzii, în ziua alegerilor europarlamentare de ieri. Cu informații concrete privind participarea la vot, apoi cu date oficiale privind votul exercitat în Turda și Câmpia Turzii, TurdaNews a răspuns nevoii de informare a celor care locuiesc în zonă, dar nu numai!

Practic, în cursul zilei de ieri, TurdaNews a avut o audiență locală impresionantă. Am fost citiți de 4.140 de persoane din Turda (39% din total) și 2.180 de persoane din Câmpia Turzii (20% din total), la un total de 10.700 de cititori unici (conform datelor oferite de Facebook Analytics), cu mult peste audiențele locale ale celorlalte siteuri din zonă.

În ceea ce privește vârsta cititorilor noștri, repartizarea pe categorii de vârstă este următoarea:

 • 13-17 ani: 1%
 • 18-24 ani: 11%
 • 25-34 ani: 23%
 • 35-44 ani: 25%
 • 45-54 ani: 19%
 • peste 65 ani: 3%

În comparație cu celelalte siteuri locale, raport obținut pe baza datelor Trafic.ro, TurdaNews a avut o audiență mai mare cu 463%, comparativ cu siteul plasat pe locul 2 în topul audiențelor de ieri. De asemenea, audiența TurdaNews a fost mai mare cu aproape dublu în comparație cu a tuturor celorlate siteuri locale de știri la un loc! Toate celelalte siteuri locale de știri, la un loc (!), au ajuns abia spre 60% din audiența înregistrată de TurdaNews!

Vă mulțumim că ne considerați principala sursă de informație locală!

 

 

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adrian · 05:53 28.05.2019
  Felicitari! Sunteti cea mai citita publicatie online intrucat afisati realitatea obiectiva ! Cu respect!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator