marian morar
m install
nello construct

Un fost membru al echipei Radio 21 Turda ne-a părăsit! Veste tristă pentru apropiații lui Ciprian Țicudean!

zamblau eugen

Anul 2018 a fost unul al pierderilor în mass media locală… După Lia Durlan și Ucu Florea, iată că o nouă veste tristă apare chiar pe final de an: Ciprian Radu Țicudean a trecut la cele veșnice!

 

Vestea a căzut ca un fulger asupra apropiaților săi din Spania, țară în care locuia. Conform unor informații primite, Ciprian Țicudean ar fi fost găsit decedat în casă, doar cu pisicuța lui, Misha, cel mai probabil fiind vorba de un infarct.

Ciprian Țicudean (41 ani) a lucrat ani de zile la Radio 21 Turda, încă de la începutul anilor 2000, făcând parte din echipa care a transmis în eter, ani în șir, dedicații muzicale, încercând astfel să ajungă la sufletul ascultătorilor săi. Pus mereu pe șotii, Ciprian era o persoană deschisă, jovială, glumeață.

Apoi, după ce stația locală s-a închis, Ciprian a plecat peste hotare, în căutarea unui trai mai bun…

Adio, suflet bun! Dumnezeu să-ți ierte păcatele și să te odihnească în pace! ?

UPDATE:

”Intreg fostul colectiv Radio 21 il va tine minte mereu. Pentru tot restul vietii. Mereu ne vom aminti de el de perlele lui si de fazele haioase facute sau provocate de el.

Tin minte ca in timpul emisiunii de Autohton Top 21 si altor emisiuni, chelneritele din A&A scapau tava cu consumatia pe jos, ba se impiedicau, ba se inneca lumea cu mancarea in gat, de perlele ce le scotea Ciprian cu Beni Coroian pe post, in direct. Am vorbit si cu Beni si toti suntem indurerati de pierderea provocata. Asta e viata. Sa ramanem cu ce era mi bun si mai frumos din amintirile cu el. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, este mesajul transmis de un fost coleg de la Radio 21, Adrian Uzzy Ploscar, stabilit și el în Spania.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2