fbpx

 
 
Scrie un comentariu

În aceste zile, unora dintre cititorii TurdaNews le-a apărut un chestionar online, realizat de BRAT/SATI, pentru studiul audienței, care se face la nivelul întregii țări, pentru siteurile înscrise la BRAT/SATI, asociația profesională din branșă care asigură măsurarea și studiul audiențelor.

 

Studiul realizat de SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet) este singurul studiu al mediului online din România, realizat de BRAT/SATI, organizația non-profit a industriei de media și publicitate ce are ca membri edituri de presă scrisă și online, agenții, regii și clienți de publicitate, difuzori de presă, companii ce dețin stații radio, companii de outdoor și alți terți interesați.

SATI oferă pieței de media și publicitate informații complete cu privire la audiență, profilele sociodemografice și traficul siteurilor web. Rezultatele de audiență SATI reprezintă etalonul pieței de publicitate în tranzacționarea spațiului publicitar pentru mediul online. 

TurdaNews este singurul organ de media online din județul Cluj, care este membru activ și își face publice datele de audiență certificate de BRAT/SATI (datele de audiență pot fi vizualizate AICI). Aderarea la această asociație profesionistă, pentru măsurarea audienței, este rezultatul profesionalismului, a transparenței și a performanțelor siteului de știri TurdaNews, care este principala sursă de informație locală, în zona Turda-Câmpia Turzii (TurdaNews are mai mulți cititori decât toate celelalte siteuri de știri la un loc!).

Notă:

Chestionarul conține, totuși, o eroare, la ultima întrebare, unde printre localitățile din mediul urban menționate ar trebui să apară și Turda, însă nu apare. Rugăm cititorii din Turda ca după ce ajung în această fază să selecteze una dintre opțiuni (chiar dacă este eronată), pentru că altfel nu se încheie chestionarul!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate