fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Consilierul Local, Bradu Dan, a transmis printr-un mesaj public că știrea publicată într-un ziar local privind numirea lui ca Director al Spitalului din Câmpia Turzii este COMPLET FALSĂ! ”EXCLUSIV: Dan Bradu va fi noul Director al Spitalului din Câmpia Turzii!”, era titlul articolului publicat.

 

”Vreau sa specific public ca stirea de mai jos nu are nici macar 1% adevar in ea. Este o stire falsa. Nu mi-am exprimat niciodata interesul pentru vreo functie publica, iar daca vreodata o sa o fac veti afla de la mine direct si nu „pe surse”.

Am demnitatea necesara sa imi asum lucrurile in mod corect si coerent. Eu l-am sunat aseara pe domnul Ovidiu Adrian Bucur sa ii spun ca nu este nimic adevarat dar dansul a hotarat sa publice ce ii spuneau ceilalti.

Saptamana care vine, urmeaza o sedinta de Consiliu Local extrem de importanta pentru noi toti cetatenii orasului. Toata atentia mea se focuseaza pe aceasta sedinta in momentul de fata, asa ca nici o „diversiune” nu imi va abate interesul de la acele subiecte.”, a transmis Bradu Dan.

Totul s-a întâmplat în contextul în care primarul Dorin Lojigan urmează să numească un director interimar pentru spitalul municipal până la finalizarea procesului cu Prefectura.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate