marian morar
m install
nello construct

Şcolile vor rămâne în continuare închise până cel puțin pe 9 decembrie

zamblau eugen

Atunci se împlinesc cele 30 de zile din perioada în care au fost suspendate cursurile față în față, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Educației.

Ministerul mai transmite că, în funcție de evoluția situației epidemiologice, vor fi stabilite modalitățile de continuare a activităților din învățământul preuniversitar, iar opinia publică va fi informată în timp util. În această perioadă procesul didactic este organizat în sistem online.

Premierul Ludovic Orban spune că în continuare şcolile trebuie să rămână închise, chiar dacă există numeroase solicitări pentru deschiderea lor.

Orban afirmă că ţările care mai aveau şcolile deschise le-au închis între timp, iar măsura este una pentru protejarea părinţilor şi bunicilor.

Ne-au criticat că le-am deschis, apoi că am trecut cursurile online. Aproape toate ţările care aveau cursuri în clasă le-au suspendat între timp. Riscul de transmitere în şcoli este mai mic. Problema e că funcţionarea şcolilor presupune creşterea aglomeraţiei, intercaţiuni între părinţi, bunici, sunt o serie de activităţi care cresc riscul epidemiologic. Pentru a-i proteja pe părinţi şi pe bunici, este mai bine să fie orele online”, a declarat Orban, la România TV.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2