fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

elevi luminamath

Doi elevi de la școala ”Ioan Opriș” au obținut cele mai mari medii la concursul Lumina Math, concurs național de Matematică ajuns la a ediția 23, fiind destinat elevilor din clasele II-VIII și având un grad ridicat de complexitate.

”Este vorba de Mara Vidrașcu, din clasa a II-a, care a obținut un punctaj de 86.0250203101. la proba scrisă, și  de 88 la proba online. Este locul I pe Turda și poziția a șasea între rezultatele din întreg județul Cluj. Mara este și o talentată dansatoare din pleiada de talente a Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda.

Colegul său din clasa a IV-A, Andrei Mihai Străjan, a obținut 82.02404050609 la proba scrisă și 97 la cea online. El a obținut astfel cel mai bun rezultat din Turda și al șaptelea din județ. Andrei este și unul dintre campionii turdeni la șah, la categoria sa de vârstă, iar despre reușitele sale Turda INFO a scris în mai multe rânduri. În plus, Andrei a caștigat titlul de Sportivul Anului, la Gala Zilelor Municipiului Turda”, precizează TurdaInfo.

Alte premii:

Locul 2: Maia Andreea Breabăn (clasa a III-a), Irina Maria Pașca(clasa a II-a),  Ioan-Florian Șimonca (clasa a III-a),  Traian Pintea (clasa a IV-a), Vlad Daniel Muntean (clasa a III-a),  Ștefan Darian Pamfilie (clasa a II-a) - Școala „Ioan Opriș”, și Cătălin Gabriel Saroși (clasa a III-a) - Școala „Avram Iancu”.

Locul 3: Nadia Sorana Mostecky (clasa a III-a), Andrei Tudor Badea (clasa a III-a) - Școala „Ioan Opriș”.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate