fbpx

Scrie un comentariu

da vinci

În acest weekend, Grupul Da Vinci Turda a avut parte de un succes răsunător la competiția regională de dezbateri academice “Tandem Debate Weekend”, desfășurată in Brașov.

 

Aici, cele 3 echipe participante ale Grupului Da Vinci Turda au dezbătut aprins daca inteligența este mai importantă decât fericirea, daca situația actuală a companiilor din China este deficitară si multe alte subiecte importante și de actualitate din lume.

Toate cele 3 echipe trecut in faza eliminatorie fiind clasate in primele 8 echipe ale competiției: 

Echipa formată din Mara Kiraly, Șăulean David și Ana Maria Botezan s-a clasat pe locul 7

Echipa formată din Mălina Sălăgean, Rada Roman Crișan și Cătălina Ciortea a ocupat locul 5

Iar echipa compusă din Rares Grigorescu, Eliza Schereș și Loriana Apahidean s-a clasat pe locul 3 in etapele preliminatorii.

Pe lângă asta, una dintre ele și anume cea formată din Rareș Paul Grigorescu, Eliza Schereș si Loriana Apahidean, nu numai că a ajuns in finală trecând de toate fazele eliminatorii dar a și câștigat competiția de la Brașov cu o decizie unanimă de 7 la 0. 

De asemenea, Grupul Da Vinci Turda s-a remarcat și cu premii pe plan individual.4 dintre participanții din Turda la această competiție au fost premiați în topul celor mai buni vorbitori ai competiției:

Ana Maria Botezan- locul 6

Rada Roman Crișan-  locul 5

Mălina Sălăgean- locul 4

Rareș Paul Grigorescu- locul 3

Toate aceste premii au fost obținute de debaterii Grupului Da Vinci Turda cu ajutorul antrenorilor cu mai multă experiență in dezbateri, care au depus munca și timpul necesar pentru a-i invăța pe copii valorile dezbaterilor și a-i informa despre concepte complicate referitoare la situația economică din China și multe altele. Aceștia sunt: Sergiu Tritean, Patricia Ciocan și Damian Ovidiu care a antrenat echipa câștigătoarea competiției.

Am avut membrii și in echipa de organizare a competiției, oameni care cred în importanța dezbaterilor și investesc multe resurse incercând să le creeze și celorlalți debateri contextul de a o găsi. Damian Ovidiu (Tab Master) împreună cu Horia Roman Crișan(Junior Tab Master) au format echipa de tabulare a competiției, iar Leonardo Mihai Mărincean a făcut parte din echipa de adjudecare a Tandem Debate Weekend. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator