fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

workshop

În data de 8-10 noiembrie a avut loc prima parte a evenimentului Management Academy, și anume Workshop: Erou în Devenire.

 

Probabil v-ați dat seama după nume, prima parte a fost compusă dintr-o serie de cursuri, ateliere și joculețe care i-au invățat pe participanții din Turda, Câmpia Turzii și Cluj Napoca, de la A la Z, tot ce trebuie sa știi cand vorbești de teme precum marketing, antreprenoriat social, managementul resurselor umane, finanțe și multe alte teme de interes pentru tinerii  care vor să facă primii pași către a deveni eroi ai comunității și care vor să dobândească cât mai multe superputeri în domeniul business-ului.

De asemenea, Management Academy este evenimentul care imputernicește tinerii cu toate resursele necesare pentru a-și transforma ideile de proiecte in realitate.

A doua parte a evenimentului se numește MAcathon și va avea loc in Beliș in data de 29-1 Decembrie. Aceasta va consta într-un maraton urmat de o simulare de lansare a unui proiect, în care participanții, organizați pe echipe, vor construi de la 0 proiecte civice pentru schimbarea comunității cu ajutorul superputerilor dobândite in prima parte a evenimentului si al oamenilor cu experiență in acest domeniu.

Evenimentul a fost organizat de Grupul Da Vinci Turda și finanțat se programul START ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere si institutiilor non-administrative.

Această finanțare este crucială pentru a garanta accesul la proiect participanților în spiritul ideii de șanse egale în educație. Se urmărește ca participanții să se întoarcă ulterior în comunitate și să înceapă să implementeze proiectele lor, precum și să formeze între ei relații de sprijin reciproc pentru a consolida antreprenoriatul la nivel regional.

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele Da Vinci urmăriți pagina de Facebook The Da Vinci System.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate