marian morar
m install
nello construct

Un pas înainte pentru un turdean în comunitatea internațională de dezbateri

zamblau eugen

Weekendul acesta, la Ploiești, a avut loc a 8-a ediție a competiției internaționale de dezbateri ARGO Open. Cu alte cuvinte, 28 de echipe formate din tineri din toată lumea s-au adunat în România pentru a-și demonstra persuasivitatea, abilitățile oratorice și dorința de a realiza performanță abordând teme politice, sociale și culturale, toate în limba engleză!

 

Ovidiu Damian a luat parte la organizarea acestei competiții din poziția de Tab Master. El a fost așadar omul cu numerele, ocupându-se de tot ce înseamnă matematică, analiză de date și codare. Rolul său în competiție a fost esențial în ceea ce privește rapiditatea și sistemul meritocratic în care aceasta s-a desfășurat, transformând rundă de rundă datele și statisticile, în concluzii palpabile.

Ovidiu este la a 3-a competiție în calitate de Tab Master, și prima la nivel internațional. Între competiții, turdeanul își manifestă pasiunea pentru dezbateri sprijinind debaterii din Grupurile Da Vinci din Turda și Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2