fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

scoala avram iancu

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda se află pe lista instituțiilor de învățământ din Europa care vor beneficia de finanțare pentru proiecte Erasmus+, acțiunea KA229, de la Comisia Europeană, prin Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP).

Cele două proiecte câștigate, intitulate:  "A lab in my pocket: application of the scientific method and experimentation with smartphones sensors" și ”Funny digiclasses„ vor oferi pentru elevi și profesori oportunități de a învăța împreună cu colegi din țări europene ca Italia (țară coordonatoare), Turcia (țară coordonatoare pentru proiectul al doilea), Portugalia, Spania, Ungaria, Croația, Grecia, Macedonia. 

Proiectele se vor desfășura pe durata a doi ani, respectiv septembrie 2019- septembrie 2021 și au ca subiect utilizarea creativă a noilor tehnologii, prin intermediul smartphone sau a altor dispozitive electronice.

Grupul țintă cuprinde elevi cu vârste între 9 și 13 ani, precum și cadre didactice.

Doamnele profesoare Monica Mihaela Bia (directorul Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu”) și Gabriela Ileana Crișan (profesor pentru învățământul primar dr.) sunt coordonatoarele celor două proiecte și vor fi sprijinite de cadre didactice cu expertiză în tema proiectelor.

Lista instituțiilor din România aprobate ca partener sau coordonator în cadrul proiectelor de parteneriat strategic poate fi consultată aici https://www.erasmusplus.ro/library/Scolar/2019/Centralizator_KA229_coordonatori_parteneri_RO_aprobati_2019_site.pdf.

Director, Monica Mihaela Bia

Prof. înv. primar dr. Gabriela Ileana Crișan 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate