m install
petlinii
nello construct

Cel mai bun ONG din Turda: Cum?

floris

Încă din 2014, o mână de tineri determinați și-au asumat că vor depune eforturi pentru a se dezvolta atât pe ei, cât și comunitatea din care provin. Acum, ne putem mândri pentru al treilea an la rând cu titlul de Cel Mai Bun ONG din Turda, obținut în cadrul Galei Premiilor ZMT, o gală la care de trei ani participăm cu sufletul la gură și încărcați de emoții.

 

Le mulțumim tuturor celor care ne-au votat și vrem să vă prezentăm pe scurt lucrurile în care credem!

  1. La noi, organizația îți e subordonată ție! Anual, se aleg în mod democratic birourile care gestionează activitatea Grupurilor Da Vinci. Acest mandat, cei care au meritul direct pentru performanțele noastre sunt Secretarii Generali și Managerii care au coordonat până acum activitatea ONG-ului: Patricia Ciocan, Oana Melnicu, Timea Piper, Rareș Lișcan, Alexandra Popescu, Miruna Seliștean, Oana Bucur și Noemi Pataki, cu ajutorul Junior Managerilor Șăulean David, Alex Lup, Iulia Cîmpean, Alexia Fodor și Rafael Butaș. Toți aceștia au fost sprijiniți și mentorați de Președintele asociației, Leonardo-Mihai Mărincean și Vicepreședintele Sergiu Tritean alături de Board-ul de Directori, constituit din Ovidiu Damian, Adriana Savu, Denisa Moisă, Horia Roman-Crișan și Alexia Știrb. Important este că oricine dintre acești eroi care au finalizat aventura acestui mandat, putea fi contestat în orice moment de DaVinceri!
  2. Când pui în practică ideile tinerilor, ies minuni! Printre proiectele noi ale acestui an se numără Habar N-am Fest, un târg care apropie elevii de facultăți oferindu-le puțin habar legat de direcția spre care vor să o ia, Moot Court Competition, o simulare a unui proces de judecată, sau TechUp, primul hackathon din zonă, cu ajutorul cărora elevii au aflat că tehnologia nu e chiar atât de înfricoșătoare și o pot îmblânzi în beneficiul lor.
  3. Credem în schimbare și într-o dezvoltare multilaterală! Am înțeles că în lumea de azi, să te concentrezi într-o singură direcție nu este de ajuns, și mai mult, ne propunem să formăm tipul de oameni curioși și dornici să se dezvolte pe toate axele. Pentru asta, avem patru cluburi, de debate, pentru o mai bună înțelegere a lumii înconjurătoare, de business, pentru a interacționa cu ce înseamnă piața și finanțele, de inginerie, căci tehnologia este inevitabil tot mai prezentă în viețile noastre, și nu în ultimul rând, un club de caracter, pentru a ne îmbunătăți personal și a comunica sănatos cu cei din jur.
  4. Perseverența este un cuvânt cheie. Acest mandat, ne-am asumat o misiune ce părea imposibilă, să înființăm un Centru pentru Inițiative, Voluntariat și Implicare în Comunitate. Vedem acum totusi cum ideea noastră se materializează datorită unor DaVinceri care nu s-au dat bătuți indiferent de cât de greu a fost uneori.
  5. Noi nu suntem unul, ci mulți. ​Cu siguranță există multe persoane sau entități care au contribuit până în prezent la activitatea asociației prin implicare și susținere, cărora dorim să le mulțumim. Le mulțumim tuturor DaVincerilor, parteneri și asociați, care s-au implicat la activitățile noastre, dornici să se dezvolte pe ei și comunitatea din care provin. De asemenea le suntem recunoscători părinților, profesorilor și consultanților educaționali care ne-au sprijinit și sfătuit, și nu în ultimul rând instituțiilor de învățământ, instituțiilor publice, sponsorilor și partenerilor privați pentru deschiderea și încrederea în inițiativele noastre.

​Suntem recunoscători și mândri pentru punctul în care am ajuns, dar umili cu privire la cât mai avem de mers. Ne veți regăsi în curând într-un nou an școlar, gata să pregătim tinerii pentru, sperăm noi, a-și dezlănțui potențialul!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: